Facebook: mesazhet me zë

Rrjeti i njohur social, facebook, ka filluar testimet edhe të një risie të re, e cila ofrohet ne facebook messenger.
Kjo risi pritet të mundësoj që mesazhet që ju dërgohen nga ndonjë familjar apo ndonjë mik, të mund të dëgjoni mesazhin me zë.
Nëse jeni në një takim pune dhe një koleg i juaji u dërgon një porosi nga facebook, këtë mund ta dëgjoni të gjithë përmes këtij opsioni.
Këtë opsion e ka bërë publike zëvendës presidenti i facebook, David Marcus, i cili ka theksuar se tani jemi vetëm në planin fillestar dhe të shohim se si do të pritet ky opsion para se të përhapet.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT