Facebook me një version të Messenger-it për përdorim në punë

Facebook ka lançuar një version të Messenger-it që është menduar të përdoret në zyrë. Paraqitja e aplikacionit që u shfaq fillimisht nga TechCrunch, është një zgjerim i Facebook-ut në Punë, një platformë  biznesi në Facebook ka qenë duke testuar në ambjentet me punonjës të shumtë.

Çdo gjë rreth Facebook-ut në Punë dhe aplikacionit të tij të ri Work Chat duket pothuajse identik me Facebook-un  dhe Messenger-in që do të thotë, fatmirësisht, ju mund të përdorni ende stickers – i vetmi ndryshim i vërtetë është se rrjeti është i kufizuar për njerëzit brenda një kompanie të vetme . Tani për tani, Work Chat është në dispozicion vetëm në Android dhe vetëm për njerëzit në kompanitë duke përdorur Facebook-un e  kufizuar në Work Beta. Techsot.al raporton se po punohet për një version të këtij aplikacioni në iOS. Dërgimi i mesazheve ishte ndërtuar brenda bërthamës  së Facebook-ut në aplikacionin e Punës, por me standardet e aplikacionit të Facebook-ut, ajo është duke u ndryshuar, me sa duket për shkak se vete aplikacioni është pak më i aftë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT