Facebook lejon zgjedhjen e personit që menaxhon llogarinë tuaj pas vdekjes!

Facebook ka shtuar një funksion të ri për përdoruesit e saj në SHBA, të cilët tani mund ta caktojnë një kontakt për trashëgiminë e tyre – një figurë e përshkruar nga gjiganti social si një “anëtar i familjes ose mik i cili mund të menaxhojë llogarinë tuaj pas vdekjes ”.
Pasi Facebook ta ketë konfirmuar se mbajtësi i llogarisë ka vdekur, kontrolli i asaj llogarie do të kalojë në kontaktin e trashëgimisë, organizimin e një memoriali të përshtatshëm për të vdekurit, me opsione për të shkruar mesazhe përkujtimore, përgjigjen ndaj kërkesave të reja për miqësi dhe fotot për përditësim.
Termi “Remember” gjithashtu do të shtohet në faqet e profilit të llogarive të të vdekurve
- Advertisement -

MË TË FUNDIT