Facebook drejt komunikimit me telepati ?

Themeluesi i rrjetit më popullorë në botë facebook, Mark Zuckerberg, ka bërë një paralajmërim interesant, i cili ndonëse duket për momentin e pa zakontë, mirëpo kush do të thotë se në të ardhmen nuk do të realizohet një gjë e tillë.

Zuckerberg thotë se komunikimi me telepati është në rrugë e sipër.

Një gjë e tillë mundëson shpjegimin e asaj se çka mendojnë njerëzit.

“Besoj se një ditë do të mund të t’i dërgojmë mendimet e plota te njëri-tjetri duke përdorur teknologjinë. Do të mund të mendoni diçka dhe miqtë tuaj do të jenë në gjendje që menjëherë të provojnë atë, nëse kjo është dëshira juaj”, thotë ai.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT