Fabrika Apetit: Nëse zgjat Pandemia do të kemi rënie të mëdha

Një sektor tjetë mjaft i prekur në këtë kohë pandemie janë edhe sektori i proshimit dhe përpunimit të mishit.

Mbi 10 mijë kg mish llogaritet se këta prodhues dhe përpunues të mishit shesin në restorantet e dasmeve.

Në fabrikën për prodhimin dhe përpunimin e mishit “Apetit” thonë se anulimi i dasmave do ti kushtonte shumë kësaj kompanie.

“Konkretisht nuk kemi një marrëveshje të shkëputur por parashikimet i kemi që mund të ndodhë pasi nuk dihet sa do të zgjasë pandemia.Kërkesat janë të mëdha sidomos për mish të freskët. Besoj se nëse do të zgjasë Pandemia do të ketë rënie jo vetëm tek kompnia jonë por edhe të tjerat” tha Bekim Salihu nga Apetit Group për dokumentarin Expose raporton Gazeta Blic.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT