Exit poll-i: Në Drenas fiton Ramiz Lladrovci

Arian Janova nga Instituti për Hulumtime dhe Analiza Sociale prezanton rezultatet e Exit Pollit që kanë bërë.

Sipas tij, ata kanë bërë një hulumtim në formë të bashkëbisedimit me qytetarë, me tremijë respondentë në 20 qendrat kryesore të Drenasit, transmeton Telegrafi.

Sipas tij, nga rezultatet del se ka fituar Ramiz Lladrovci me 59.7 për qind të votave, ndërkaq Isa Xhemajlaj i Nismës merr 40.3 për qind të votave.