EXIT POLL-i i prezantuar në Klan Kosova: Përparim Rama e fiton Prishtinën

vidç polici në podujevë

Përparim Rama i LDK-së, ka fituar në Prishtinë, sipas EXIT POLL-it të realizuar nga Tomor Qela dhe të prezantuar ekskluzivisht në Klan Kosova.

Ai ka fituar me një përqindje të ngushtë duke marrë 50.95%, derisa kundërkandidati i tij nga Lëvizja Vetëvendosje, Arben Vitia ka marrë 49.05%.

Rezultatet e këtij EXIT POLL-i të prezantuar në Klan Kosova:

Përparim Rama (LDK): 50.95%

Arben Vitia (VV): 49.05%

Ky EXIT POLL është i realizuar me margjinë të gabimit më të vogël se 3 %.