Evropë: çmimi për Samsung Galaxy S6 dhe Galaxy S6 Edge

Janë shfaqur çmimet e para për modelet më të reja nga Samsung të prezantuar në Kongresin Botëror të Telefonave në Barcelonë.
Ndonëse Samsung më këta dy telefona bëri bujë të madhe si dhe u shpall më i miri, edhe çmimi për këto dy modele është mjaft i lartë.
Sipas një burimi të amble, Samsung Holand është e para që ka filluar të marrë para-porosin për versionin 32 GB për të dy modelet, me ç’ rast modeli Galaxy S6 ka çmimin 700€ ndërsa modeli Galaxy S6 Edge 850€.
Samsung ende nuk ka njoftuar për çmime të versioneve 64GB dhe 128GB të modeleve të fundit Galaxy S6.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT