Evra i zbulon gënjeshtrat e Ferguson

Patrice Evra i ka zbuluar disa nga gjërat e thëna të Sir Alex Ferguson, të cilat në fund nuk ishin realizuar.
Sipas francezit Ferguson i kishtë thënë atij se rikthimi i Cristiano Ronaldos në Manchester United ishte 99% i sigurtë.

“Më kujtohët që biseduam dy javë para se të largohej dhe ai më tha ‘Patrice do të jem këtu edhe për pesë vite të tjera’”, ka treguar Evra.

“Ai madje më tha që rikthimi i Cristiano Ronaldos ishte 99% i sigurtë”, shtoi mbrojtësi.

“Mbeta i habitur. Jemi të gatshëm për tu rikthyer dhe për ta fituar Ligën e Kampionëve”, kishte thënë ai

- Advertisement -

MË TË FUNDIT