Ish kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, është liruar nga Gjykata Speciale për të bërë një vizitë treditëshe në Kosovë.

EULEX dhe Policia e Kosovës janë duke i asistuar zyrtarët e Dhomave të Gjykatës Speciale të cilët po e shoqërojnë Veselin.

“Ne [EULEX] dhe Policia e Kosovës jemi në asistencë të Gjykatës Speciale”, është shprehur për KlanKosova.tv, Zëdhënësja e EULEX, Donika Berisha.

Dhomat e Specializuara të Kosovës kanë thënë për Reporterin se arsyeja pse Veseli është liruar ka të bëjë me familjen e tij.

Ndërkaq mediat lokale të Mitrovicës raportojnë se bëhet fjalë për shëndetin e babait të tij, i cili është i shtrirë në spital.