Errësohet deti në Kroaci, kjo është arsyeja

Këtë mëngjes deti përgjatë Rivës së Splitit në Kroaci është i errët, raportojnë mediat kroate, përcjell Express.

“Sot herët në mëngjes përgjatë bregut të Rivës së Splitit, gjithçka është e turbullt. Deti duket tmerrësisht i ndotur dhe kjo është vërtet shqetësuese për mua! Çfarë lloj mbetjesh ujërash të zeza janë një metër nga Riva?” thotë një dëshmitar për “Dalmaci Danas” .

Në një video shihet se deti pranë bregut është shumë i ndotur dhe në distancë aty ka mbeturina që notojnë në sipërfaqen e detit.

Gjatë gjithë kësaj historie, mediat kroate shkruajnë se skena të tilla në bregun e Rivës së Splitit janë të dukshme pothuajse çdo ditë, sidomos çdo mëngjes.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT