Erëra të forta në Drenas, kokërrizi sa një top tenisi!

Sot të gjithë besimtarët mysliman po festojnë Kurban Bajrami ndonëse jo si çdo herë tjetër për shkak të pandemisë, fryma festive ka dominuar përsëri.

Kjo ditë u shënua poashtu me temperatura të larta dhe të nxehtë afrikan në shumë pjesë të Kosovës.

Por, në Drenas saktësisht në fshatin Nekoc ka ndodhur kundërta në orët e pasdites, erëra të forta dhe kokrrizë ka filluar të bie.

Në disa fotografi dhe video të dërguara nga lexuesit e Indeksonline mund të shihet fryma e fortë dhe kokrrizi që kanë filluar në këto pjesë./Indeksonline/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT