Erë dhe dëborë, fshatra të Skenderajt në terr

Era e madhe që ka mbizotëruar dje, si dhe dëbora ka lënë pa energji elektrike disa fshatra të Skenderajt për orë të tëra.
Bëhet e ditur se fshatrat si: Marinë, Plluzhinë, Likoc, Ticë, Rezallë, Abri e ultë, Makermal, Polluzhë kanë pas mungesë të energjisë elektrike për 6 orë.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT