Ish-kryetari i Prizrenit dhe ish-zyrtari i lartë i Lidhjes Demokratike, ka vazhduar ta gozhdojë Isa Mustafën, si defatore të Rrahman Morinës, shkruan Gazeta Blic.

Edhe pse kësaj radhe nuk ia ka përmendur emrin, Kryeziu, ka vazhduar me ta përmend “defatoren”, cilësim të cilin vazhdimisht ia bënë kryetarit të LDK-së, Isa Mustafa, të cilin në shumë raste e ka quajtur “defatore të Rrahman Morinës”.Kryeziu edhe kësaj radhe ka ardhur me një poezi, e si duket këtë ia ka kushtuar formimit të qeverisë Hoti, e cila u funksionalizua sot me 61 deputetë të Kuvendit të Kosovës.

Shkrimi i plotë nga Eqrem Kryeziu