Enrike: Mposhtëm Realin më të mirë

 

Luis Enrique ka thënë se Barcelona arriti të dalë përmbi një Reali më të mirë të disa viteve të fundit.

“Ky është një sezon që tregon se ne kemi bërë mirë përgjatë tërë sezonit”, tha Enrique.

“Ne kishim një sezon të mirë, edhe më të mirë kur mendon se ky Real ishte më i miri i disa viteve të fundit. Ata kanë luftuar dhe i kanë vështirësuar gjërat për ne”, përfundoi Enrique.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT