Emrat e 7 anëtarëve të propozuar nga qeveria për Bordin e KPMM

 

Qeveria e Republikës së Kosovës ka zhvilluar mbledhjen e rregullt, të 22-tën me radhë, e drejtuar nga kryeministri Isa Mustafa.
Në mesin shumë vendimeve dhe rekomandimeve,     Qeveria e Republikës së Kosovës, për anëtarë të Bordit të Komisionit të Pavarur për Miniera dhe Minerale, i propozoi Kuvendit të Kosovës këta kandidatë:
  1. Musa Shabani
  2. Festim Kutllovci
  3. Selim Frangu
  4. Avdi Konjuhi
  5. Kemajl Zeqiri
  6. Shpend Terdeva
  7. Bekim Troni
  8. Azem Rexhaj
Propozimet do të dërgohen në Kuvendin e Kosovës, ku do të zgjidhen katër nga tetë të propozuarit.
- Advertisement -

MË TË FUNDIT