Emocionuese, intonohet himni i Kosovës (Video)

Pas shumë viteve pritje, më në fund ka ardhur momenti i shumëpritur.

Kosova është paraqitur për herë të parë në kualifikuese për një kampionat, siç është Kampionati Botëror.

Me emocione është intonuar himni i Kosovës, që shumë i ka munguar përfaqësueses.

 

 

Stadiumi i në Turku është i stërmbushur, dhe shumë prej tyre janë në përkrahje të Kosovës.

RRËQETHËSE!Momenti i intonimit të himnit të Kosovës

Posted by Zeri on Monday, September 5, 2016

- Advertisement -

MË TË FUNDIT