Elvis Naçi tregon sekretin e martesës së suksesshme

Teologu i njohur flet mbi raportin e tij me gruan.

Elvis Naçi këtë fundjavë ishte i ftuar në emisionin e Rudina Xhungës ku ndër të tjerash ka folur edhe për një martesë të suksesshme me çifteve.

Teologu ka thënë se nëse në një lidhje humbet dashuria atëherë, martesa nuk ka kuptim të vazhdohet, dhe nuk është fundi i botës.

”I kam thënë gruas sime: nëse ka krisje nuk ia vlen të vazhdohet një martesë ku humbet dashuria, joshja dhe gjerat nuk shkojnë ashtu siç duhet. Ka ose martese të suksesshme, ose divorc normal, kjo duhet të kuptohet. Kur nuk funksionon nuk është kiameti. Një familje e sforcuar është vuajtje. Atëherë po të kuptosh këtë, përse duhet të marrësh një veprim të dhunshëm deri në fatalitet? Përse duhet t’i lesh fëmijët pa prindër?”, ka deklaruar ai.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT