Ekzekutohen pagesat për familjet që kanë humbur familjarin nga Covid-19

Ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati ka njoftuar se sot është ekzekutuar pagesa për grupin e parë të Masës 3.1 për familjet që kanë humbur familjarin nga COVID-19.

Ai ka thënë se nga kjo pagesë do të përfitojnë rreth 500 familje.

Ndërsa, ka bërë të ditur se shumë shpejtë do të procesohen edhe grupet tjera.

Postimi i plotë: