Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci ka përmendur tre emra si kandidatë nga Drenasi për deputet të Kuvendit të Kosovës.

“Një nga diplomatët më të shquar të komunës tonë, Petrit Hajdari, është kandidaturë serioze për Parlament nga Drenasi, së bashku me prof. Ferat Shalën dhe kryetarin e degës së PDK-së, Sejdi Hoxha. Ne jemi gati!”,- shkruan Lladrovci. /Drenica Press/