pdk, kadidate te rinje

Portali Drenica Press ka arritur të sigurojë listën e plotë të te gjithë kandidatëve të PDK-së, të cilët kanë marrë vota në Komunën e Skenderajt.

Siç merr vesh Drenica Press, janë disa vendvotime të cilat ende nuk janë siguruar të dhënat e plota.

Sipas kësaj liste Kadri Veseli në Skenderaj ka marrë 12159 vota, ndërsa Mergim Lushtaku del si kandidati më i votuar me gjithsejtë 7112 vota i pasur nga Fadil Nura me 3759 vota dhe kanidatët tjerë që pasojnë më poshtë.

Më poshtë e gjeni listën e plotë me numrin e votave që kanë marrë kandidatët e PDK=së në Skenderaj./DRENICA PRESS/

Për ta parë listën e plotë kliko këtu: