Ekrem Hajdari emërohet drejtor i ri i AKP-së

Bordi i Drejtorëve i Agjencisë Kosovare të Privatizimit ka mbajtur sot mbledhjen e kryesuar nga kryesuesi i Bordit, Petrit Gashi, gjatë së cilës me konsensus të plotë emëroi Ekrem Hajdari në pozitën e Drejtorit Menaxhues të AKP-së, Avni Jashari në pozitën e zv/drejtorit Menaxhues për Likuidim dhe Valbona Dibra, zv/drejtoreshë për Shitje.

Të emëruarit në këto pozita do të kenë mandat 3 vjeçar duke filluar nga data 1 qershor 2016.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT