Ekipet mjekësore tek Dheu i Bardhë në pritje të bashkëatdhetarëve

Pavarësisht situatës me pandeminë, bashkëatdhetarët kanë nisur të vijnë në Kosovë.

Një fluks i madh veturash është parë tek pikat kufitare, posaçërisht tek ajo në Merdare dhe tek Dheu i Bardhë.

Në pritje të bashkëatdhetarëve janë punonjësit shëndetësorë që po qëndrojnë në këto pika, për të kontrolluar gjendjen shëndetësore, me theks të veçantë temperaturën për ata që hyjnë në Kosovë.

Vazhdojmë me kujdestari në kufirin te Dheu i Bardhë.Ekipet e QKMF-së në pritje të mërgimtarëve në kufi.Të palodhur e të përkushtuar👏

Posted by QKMF-Viti on Sunday, June 28, 2020

Personeli i Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare ka publikuar disa fotografi të cilët janë në pritje të mërgimtarëve në kufi të palodhur e të përkushtuar.

Nga sot ka hyrë në fuqi edhe vendimi për hapjen e kufijve ajror.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT