Edis Kuraja në gjëndje të rëndë, Rrahman Pacolli lutet që të shpëtoj

  Drejtori I Kompanisë së Sigurimeve ‘Siguria’, ka shprehur keqardhje lidhur me aksidentin e fundit të ish-basketbollistit të ‘Sigal Prishtinës’, Edis Kruaja.

  Pacolli është shprehur se në këtë muaj të shenjtë do të dërgoj lutje që gjendja shëndetësore e Kurajës të përmirësohet. Ai shtoi se organet e drejtësisë duhet të marrin të gjitha masat që shkelqsit e komunikacionit të gjejnë dënimin e metiruat.

  Ish basketbollisti është goditur me veturë të premten mbrëma tek objekti I ish-Rilindjes.

  Reagimi i Pacollit:

  Me keqardhje kam pranuar lajmin per aksidentin qe pësoi miku im i mire, Edis Kuraja dhe ne kete muaj te shenjte te Ramazanit lutem qe gjendja e tij shëndetësore te përmirësohet.

  Njekohesisht, lus qytetaret qe te jene sa me te vëmendshëm dhe shpresoj qe policia te ndermerr te gjitha masat ndaj atyre personave qe shkelin rregullat e komunikacionit e rrezikojne jeten e qytetareve