Edi Rama vizitë në Patriarkanën e Stambollit

Edi Rama, i cili prej dy ditësh ndodhet në Turqi në kuadër të një vizite zyrtare, vizitoi këtë të premte Patriarkanën Ekumenike të Stambollit.

Lajmi u konfirua nga vet kreu i Qeverisë nëpërmjet një postimi në facebook ku shkruan:

“Sot në Patriarkanën Ekumenike të Stambollit për të bashkëbiseduar me Sh. T. Patriarkun Ekumenik, Bartolomeun I për sfidën e përbashkët të shteteve e të institucioneve fetare në ruajtjen dhe promovimin e tolerancës fetare; një sfidë me rëndësi jetike në rajonin tonë ku

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT