Kanada, edhe Rori do të ndihmojë për të pastruar borë. Në Kanada, në rajonin Terranova ka rënë 40 centimetra borë brenda pak orësh dhe detyruan shumë banorë të dalin jashtë për të pastuar oborrin.

Në ndihmë të babait të tij ka dalë dhe Rory, vetëm 14 muajsh. Videoja është bërë virale brenda një kohe shumë të shkurtër.