Edhe një biznes tjetër dënohet në Skenderaj (FOTO)

Po vazhdojnë ndëshkimet për bizneset që nuk respektojnë vendimet e Inspektoriatit të Komunës së Skenderajtt, shkruan Drenica Press.

Bekim Jashari më këtë rast tha se: “Edhe 200 euro gjobë si formë vetëdijësimi për biznesin tjetër që nuk respektoj vendimin dhe urdhëresat e Qeverisë, për ndalimin e shitjes së produkteve jo ushqimore.

T’i përmbahemi vendimeve e urdhëresave në fuqi, të kontribuojmë secili nga ne në parandalimin e infeksionit COVID-19.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com