“Edhe dy javë”, qytetari bën tatuazh premtimin e fillimit të pandemisë

Një qytetar e ka bërë tatuazh premtimin e njohur që ishte bërë në fillim të pandemisë.

Shpesh gjatë fillimit të pandemisë, ishte dëgjuar premtimi i njohur pas dy javëve mund të përfundojë masa e izolimit dhe t’i kthehemi realitetit.

E një qytetar ka vendosur që këtë ta bëjë tatuazh në dorën e tij. Ai e ka shfaqur këtë në emisionin Sonte në T7.

Ndërkohë në emision ishte i ftuar edhe Lul Raka, i cili pohoi se kishte pasur premtime të tilla në fillim, por tani më dihet se kjo nuk qëndron.

“Në normalitet kthehemi vetëm pas zbulimit të vaksinës”, tha ai. /Express/

- Advertisement -

MË TË FUNDIT