Edhe Drenasi shembull për të mirë, ja si po presin qytetarët për të marrë ndihmat sociale

Në Drenas, respektohet distanca e pritjes në radhë

Sot Ministria e Financave ka lëshuar pagesat për përfituesit e skemës sociale dhe falë vetëdijes së qytetarëve dhe bashkëpunimit edhe të Policisë, në Drenas po respektohen rekomandimet e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike për mbajtjen e distancës.

Vetëm duke respektuar këto rekomandime, ne mund të ja dalim të luftojmë këtë pandemi globale të virusit COVID-19.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT