Një pacient që po dilte nga Emergjenca e Mitrovicës është dashur të pres në pikë të nxehtit.

Kjo pritje u bë për shkak se një veturë ishte parkuar në hyrjen e objektit.

Një familjar ka adresuar shqetësimin në “Jepi zë”, duke alarmuar për gjendjen në atë pjesë. Sipas tij, pacienti ka pritur gjatë dhe vetura është larguar tek pasi ka ardhur Policia.

Ndryshe, kjo pjesë bllokohet gjithmonë nga veturat, ani pse është Emergjenca.

Image may contain: car and outdoor

Image may contain: car and outdoor