Gjendja si pasojë e pandemisë COVID-19 në Kosovë, vazhdon të jetë e rëndë.

Brenda 24 orëve janë raportuar 11 raste të vdekjes me SARS CoV-2 pozitiv, njëri nga të vdekurit edhe një 38 vjeçar nga Rajoni i Prishtinës.

IndeksOnline mëson se viktima është Valon Rrahimi dhe është Podujeva, ndërsa të njëtit pikërisht nga virusi korona i vdiq edhe babai Isuf Rrahimi.

Babë e bir vdiqën nga COVID-19, brenda katër ditësh.