E rrallë! Kamioni i kalon sipër fëmijës dhe… (Video)

 

Kjo video tronditëse tregon momentin kur një kamion, që po ecte indietro, i kalon sipër një fëmije, që po luante në rrugë.

Pamjet e filmuara në Kinë tregojnë se si shoferi nuk dukej fare i shqetësuar, pasi nuk e shihte fëmijën.

Megjithatë ajo që ndodh është një mrekulli.

Kot nuk thonë që i ruan Zoti.

Fëmija tregohet edhe i zgjuar, pasi shtrihet dhe kamioni kalon pa i shkaktuar asnjë plagë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT