E rrallë! Çfarë i ka terrorizuar luanët?

Foto spektakolare nga Tanzania.

Njëkohësisht dhjetë luanesha arratisen nga frika dhe ngjiten në një pemë. Po kush i sulmoi?
Një tufë me miza ce-ce, gjakpirëse shumë të rrezikshme, u sul mbi luaneshat. Pas shirave, këto miza shfaqen frikshëm në savanë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT