E pranon Tahiri: Për Prishtinën e përkrahëm Abrashin, si në vitin 2013 Shpend Ahmetin

Për herë të parë, PDK e pranon se e përkrahën Arban Abrashin për kryetar të Komunës së Prishtinës, në balotazhin e së dielës.

Abelard Tahiri, i ftuari i radhës i Fidan Jupollit në Gazetën Express, thotë se mbështetjen, partia e tij zgjodhi që të ja jep Arban Abrashit të LDK-së, ashtu siç pranon se të njëjtën e bënë për Shpend Ahmetin në vitin 2013.

Përballë Jupollit, Tahiri ka fol edhe për reformën zgjedhore.

A ka nevojë Kosova të ketë një reformë të gjerë zgjedhore? Sa e lëkund demarkacioni, koalicionin aktual?

A ndikoi ndërrimi i lidershipit në PDK që kjo parti të pësojë rënie?

Për këto dhe shumë të tjera, ndiqni intervistën e plotë të Fidan Jupollit: