Armend Shala nga Barileva e Prishtinës merret me bletari. Për të nisur këtë punë, ai thotë se nuk duhen shumë investime.

Ai dhe familja e tij kanë filluar me 10 bletë dhe tani i kanë rreth 120.

Babai i Armendit ishte përballë me një problem shëndetësor dhe ai tregon se pickimi nga bletët kishte ndikuar që të shërohet.

I moshuari tregon se pickohet nga bletët çdo ditë, por specifikon një rast kur ishte pickuar nga më shumë se 40 bletë, çka thotë ai se kishte ndikuar në largimin e reumës.