E përsërit Deshamp: Shqipëria e meriton kualifikimin

 

Atë që e tha dje trajneri francez, Didier Deshamp, e ka përsëritur edhe tani pas humbjes së Francës ndaj Shqipërisë, duke thënë se Shqipëria është konfirmuar një skuadër e fortë.

“Shqipëria ka konfirmuar se është një skuadër shumë garuese”.

“Ka qenë e vështirë për ne, pasi Shqipëria nuk është dorëzuar asnjëherë dhe ka vazhduar të luajtur deri në fund”.

“Rezultati i këtij takimi ka qenë një rezultat i merituar. Përgjegjësinë e kësaj humbjeje e marrë unë”, përfundoi Deschamps fjalët e tij pas takimit.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT