E përjashtuan nga shkolla para disa vitesh, sot durrsaku ka një mesazh për profesorët e tij

Mbase jo të gjithë por ka shumë fëmijë që gjatë kohës së shkollimit janë të paragjykuar për shkaqe të ndryshme si nga bashkëmoshatarët e tyre ashtu edhe nga mësuesit apo profesorët. Megjithatë ata që janë të zotë gjithnjë do ja dalin në një mënyrë apo tjetrën që të bëjnë përpara në jetë.

Rasti i tillë është i një djali të ri nga Durrësi, i cili është pse nuk është përkrahur kurrë në shkollë, madje është përjashtuar, sot ai është më i pasur se gjithë shokët e tij, dikur shokë klase.

Përshëndetje JOQ! Dua t’ju dërgoj një përshëndetje për ish-profesorët e mi që më përjashtuan nga shkolla dhe të gjithë shokët që u diplomuan, ndërkohë sot janë te kafja e lagjes duke u qajt për lekë. Profesorët e mi mbanin me hatër gjithmonë nxënësit e parë dhe unë që vija nga një familje e varfër më shikonin me sy tjetër. Ndërkohë sot jam themeluesi i një biznesi me emër dhe punoj gjithashtu për disa nga kompanitë më të mëdha në botë si “Ladbible”. Kam qenë në shkollë “Besnik Hidri” në Shënvlash të Durrësit, isha shumë i aftë ama mësuesit kurrë nuk më dhanë mundësi për ta dëshmuar, madje më përjashtuan. Por jeta jo gjithnjë është e padrejtë, sepse ata që u diplomuan me hatër i ke kafeneve duke u qajt për punë dhe për ndonjë lek”, përfundoi qytetari, i cili preferoi të ishte anonim, po shtoi për JOQ se emrin do ja marrin vesh kur ta blejë shkollën komplet.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT