E pazakontë se si ruhen librat në një shkollë në këtë komunë të Kosovës

Librat e MASHT të hedhura në tokë.

Ministra e Arsimit ka siguruar qindra mijëra libra falas për nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme të ulët në tërë territorin e Kosovës.

Në vitin 2017, MASHT mori vendim që për nxënësit e klasës së gjashtë deri në klasën e nëntë të shfrytëzohen tekstet e gjeneratës paraprake.

Ndërsa për nxënësit nga klasa e para deri në klasën e gjashtë të bëhet sigurimi i teksteve falas.

RTV21 ka publikuar foto nga shkolla e mesme e ulët “ Skender Kastrati” në fshatin Malësi e Vogël në Rahovec, ku shihet se librat e nxënësve që kanë përfunduar shkollën ruhen në mënyrë të turpshme.

Shumica prej tyre janë të grisura dhe hedhura në tokë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT