E mendoni dot që ne mbajmë çdo ditë një bombë në xhep?!(VIDEO)

Duket pak e pabesueshme por që është e vërtetë, ne mbajmë çdo ditë pa e kuptuar një bombë në xhep. Do ta dini se cila është kjo bombë?

Telefonët tanë që ne i përdorim jashtëzakonisht shumë mund të shpërthejnë nga momenti në moment. Një grup të rinjsh vendosën që të shikonin fuqinë e madhe që mund të ketë një shpërthim i baterisë së telefonit, duke e goditur atë me një thikë.

Pas goditjes është parë një shpërthim i fuqishëm që nëse ne do ta kishim në xhep mund të na shkaktonte plagë të mëdhaja.

Deri më tani janë vërejtur shumë raste të shpërthimeve të telefonave celular në disa raste janë plagosur disa njerëz, dhe ka pasur vdekje. Kompanitë kanë hetuar këto raste, edhe pse ka pasur incidente të rreme kur telefonat janë vendosur në mikrovalë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT