E mbushi veturën me benzin, në vend të diesel – shoferi erdhi me ide të çmendur se si ta përmirësojë gabimin

Një burrë e mbushi veturën me benzin në vend të diesel. Pasi e kuptoi gabimin, ai mori një fshesë elektrike që e kishte në veturë, e futi zorrën në rezervuar dhe ndezi makinën.

Ishte ky një gabim fatal, sepse pati një shpërthim menjëherë.

Njëra nga dy gratë që ishin në veturë u lëndua dhe u transportua për në spital.

Ngjarja ka ndodhur në qytetin Bochum të Gjermanisë.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT