E jashtëzakonshme: Ky ishte 16-vjeçari nga Gjakova që luftonte në vijën e parë të frontit në luftën e Kosovës (Video)

Në luftën e Kosovës për liri në mesin e ushtarëve të UÇK-së, ishte edhe një 16 vjeçar nga Molliqi i Gjakovës.

I etur për liri, i patrembur në luftë dhe i patundur përballë armikut, ndonëse i mitur ai luftonte në vijën e parë të frontit.

Ndonëse rrëfen se ka vetëm 1 muaj e gjysmë në betejë ai tash thotë se ka fituar esksperiencën e bashkëluftëtarëve të tij, duke goditur forcat serbe nga caqet e para.

“Kemi besim që këto dy apo tre ditë do të hyjmë në rrafsh tonin, në tokën e Kosovës”, thotë ai kur pyetet se a ka besim që do të fitojnë.

Shikoni videon:

- Advertisement -

MË TË FUNDIT