E harron Young Zerkën, Ronela Hajati fillon përgatitjet për dasmë

Nëpër të gjitha portalet një zhurmë të madhe bëri ndarja e Ronela Hajatit dhe Young Zerkës.

Ka qenë vetë këngëtarja ajo e cila në një intervistë të dhënë ka treguar se është beqare, duke konfirmuar kështu ndarjen e saj nga këngëtari, Zerka.

E të gjithë shpresonim se ata të ktheheshin, kjo gjë nuk ndodhi dhe jetët e tyre morën një drejtime të ndryshme.

Së fundmi Ronela nëpërmjet një InstaStory ka treguar këngën me të cilën dëshiron të hapë dasmën e saj.

Mirëpo, partnerin nuk e shohim në asnjë vend, a e ka fjalën për partnerin që do të vijë në të ardhmen apo për një mashkull që është në jetën e saj momentalisht, këtë nuk dimë ta themi.

Rëndësi ka që planet e saj për një dasmë kanë filluar.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT