E diela, dita e lindjeve – ja sa foshnje lindën dje në Gjinekologji

Në Klinikën e Gjinekologjisë gjatë ditës së diel janë kryer gjithsej 19 lindje.
Në raport janë shënuar 10 lindje me meshkuj dhe nëntë me vajza

Me operacion cezarian kanë lindur vetëm dy nëna.

Ndërsa për herë të parë kanë sjellë fëmijë në jetë nëntë gra.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT