Punimet e riparimit në një rezervuar në Itali kanë zbuluar rrënojat e një fshati që ndodhej nën liqen për dekada.

Sipas BBC, me tharjen e liqenit, kohët e fundit vendasit kanë parë rrënojat e fshatit. Fshati quhet Curon, ndodhet në veri të Italisë. Në rrënojat e fshatit janë gjetur shkallë, bodrume dhe mure.

Banorja e zonës shkruan në Twitter se ishte “ndjenjë e çuditshme” të ecësh mes rrënojave të ish fshatit.