E bën edhe këtë: Fifi puth në buzë njërën nga vajzat në Big Brother

Gjatë qëndrimit në shtëpi, gjërat veçse po bëhen më interesante mes banorëve.


Krahas, diskutimeve dhe debateve të ashpra shpesh po ndodhin edhe situata komike dhe intersante.

Ndërkohë, sot ka ndodhur një veprim jo edhe i pritur nga Paloma dhe Fifi të cilat janë  puthur në buzë