E ardhmja inteligjente e pastrimit, teknologjia ‘pushton’ shtëpitë

Ditë pas dite teknologjia po i bën shtëpitë tona më të zgjuara duke i shëndrruar ato në laboratorë high tech. Pajisjet elektroshtëpiake janë mësuar të kryejnë automatikisht detyrat e tyre duke ju përgjigjur kërkesave tona. Një pjesë e rëndësishme ku teknologjia po ndërhyn relativisht shumë është dhe pastrimi. Ne shpenzojmë mesatarisht 383 orë në vit duke pastruar por kjo kohë pritet të reduktohet me hyrjen në skenë të teknologjisë, konkretisht falë pajisjeve të paraqitura në infografikun e mëposhtëm. (PC World Albanian)
- Advertisement -

MË TË FUNDIT