Në lagjen “Dragodan” të Prishtinës një punëtorit i ka ndodhur një incident në punë. Ai ka marrë lëndime dhe ndodhet pa vetëdije sepse dyshohet se ka rrëshqitur një pjesë e dheut- tha një dëshmitar nga vendi i ngjarjes.

Ngjarja ka ndodhur pranë ndërtimit të një objekti, dyshohet se ka rrëshqitur dheu.