Dy viktimat çekë, dy ditë para vrasjes kishin postuar foto nga pushimet në Shqipëri (Foto)

    Michal Svatos, 27 vjeç dhe Anna Kosinova, 36 vjeçe, u vranë barbarisht mbrëmjen e djeshme në Dukagjin.

    Ata kishin ndërmarrë një tur nëpër Ballkan.

    Vetëm dy ditë para vrasjes, dy turistët çekë kishin postuar në rrjetet sociale, disa foto nga pushimet e tyre në Shqipëri. /tema/