Drenas, dy familje të Komoranit e kundërshtojnë me çdo kusht vendimin e Komunës

Dy familje nga Komorani i Drenasit e kundërshtojnë vendimin e Komunës, e cila ka vendosur që një parcelë prej 20 arësh, t`ia japë një investitori në shfrytëzim për më shumë se 20 vjet, raporton KTV.

Në tokën komunale, investitori do të ndërtojë një furrë buke, ku thotë se do t’i punësojë 30 punëtorë.

Por, përmes kësaj toke, kalon gypi i ujitjes dhe siç thonë banorët kundërshtues, kjo do t’u sjellë telashe në ujitjen e parcelave.

 

- Advertisement -

MË TË FUNDIT