Dukagjin Gorani: Në Kuvend ka kriminelë dhe hajna

Deputeti i Grupit të Deputetëve të Pavarur (GDP), Dukagjin Gorani në një diskutimin publik të organizuar nga Instituti Demokratik i Kosovës (KDI), ka thënë se në Kuvendin e Kosovës ka kriminel dhe hajna, shkruan Infokusi.com.

‘Çka po mendoni ju që politikanët janë të religjionit, nuk mundemi me mvesh atribute morale, për çështje të moralitetit shkoni në xhamia e kisha. Duhet të keni parasysh se në Kuvend ka njerëz që ndjeken për vepra kriminale sepse dikush i ka votuar, apo edhe hajna, ka qytetarë që i votojnë këta’, ka thënë Gorani.

Në këtë diskutim publik ishte i pranishëm edhe kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli i cili edhe një herë u shpreh se liberalizimi vizave për kosovarët do të ndodhë gjatë këtij viti.

- Advertisement -

MË TË FUNDIT